garpenblogg

Alla inlägg den 11 september 2012

Av Maria - 11 september 2012 15:00

det är med stor glädje vi kan konstatera att Garpenborg's Ikon "Eros" samt Garpenborg's Idyll "Qlura" båda har känd mentalstatus, samt har 1or på skotten (skottfasta för er som undrar vad sjutton det betyder :-) Vår I kull har än så länge klarat det mesta galant, bara att hålla tummarna för att det fortsätter. Irma & Nova låter vi göra sina MHn till vårkanten. Irma skall ju oxå om allt går vägen paras nu i november.


Men nu ska vi istället kika på lite söta bilder på de två skottfasta bebisarna :-) :-)

först ut är Qlura

Sedan en blåögd bebisEros

   


och Qlura som pussar gammelmormor Vera


   

och tillsist en av mina favoritbilder- en sovande trio. Närmast kameran ligger Irma, sedan Eros och till sist Alexander i sin resesäng       Sedan ligger ju faktiskt Nova längst till höger i bild, om än lite svårupptäckt   

 

TACK Micha & Camilo för att ni var så ivriga på att göra detta och for iväg så fort en plats dök upp (som f.ö Micha hittade:-) Underbara engagerade valpköpare- kram!

Av Maria - 11 september 2012 09:25

och roligt hade vi i alla fall :-)

Upptäckte sedan att Veras mage blev större & större,,,så vi fick skynda in och tvinga henne att ta det lugnt resten av kvällen. Dels svalde hon väl en del vatten när hon plockade upp äpplena, men hon hade nog ätit en del plommon & nån sorts miniplommon som vi har mängder av oxå.

Stora vanliga plommon har ju dumma kärnor man ska vara försiktig med, de små miniplommonen är nog ingen större fara. Men det man kan säga generellt när dom får i sig sådär oerhört mycket vätska är ju att det finns risk för magsäcksomvridning, därför ska de vila och inte stoja runt. Detta kan drabba staff, det vet jag den hårda vägen då en valp vid namn Garpenborg's Oden som exporterades till spaninen och under sin första tid där lekte ute i värmen med sina nyfunna staffevänner, drack massor av vatten, lekte lite till, fick magsäcksomvridning och dog i bilen på väg in till veterinären.


men- nu till filmbevisen- och Vera mår prima idag - min stålhund :-)


  
 


 


Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards