garpenblogg

Alla inlägg under mars 2010

Av Maria - 7 mars 2010 13:24

ja så vill vi sammanfatta gårdagens utställningsdag. Vi hade ett helt gäng anmälda vilket förstås var himla roligt, vissa gick det mkt bra för, andra inte alls, ja som det brukar vara om man inte har ett gäng superhomogena hundar att tävla med helt enkelt. Det enda homogena med våra ekipage är att dom består av supertrevliga hundar med lika trevliga "koppelhållare" *ler*

Javisst, utställningar har en seriös sida, som uppfödare så utvärderar man sina avelsdjurs prestationer och man studerar förstås nogsamt vad andra uppfödare dyker upp med, samt kanske att man även smider lite nya planer. Alltså ska man på intet vis förringa det hela, och vi är jätte glada över alla er som anmälde era sötnosar.

Men så kommer vi dit jag nu ville komma, att det är så skoj att se alla, och att vi tycker det var ASskoj att så många kom även utan hund! Om vi börjar med er utan tävlande hundar så träffade vi:

Marianne & Sofia (julia & alfons mattar) Tina vars älskade Ärtan ju var mammaledig :-) Elin vars gulle Alte inte får vara med pga avsaknad av en pungkula,,,*suck* Kattis som hade med sin zion för lite träning, Carro som ju är Blendas matte var där och ställde sin amstaff  *hum, jag kan ha glömt nån nu,,*


Sedan på plats hade vi:

Garpenborg's Dagny och syrran Garpenborg's Dorothea

Garpenborg's Cpåmig och Garpenborg's Ylle (tack för lånet av tjejerna Diana!)

Garpenborg's Bedårande Ebba och Garpenborg's Överman samt "gamla Veran"

Alla med gulliga familjer på plats förstås, ja inte Gunilla och Ulla då vars matte "åkte på" att vara valpvakt åt Myran samt de röda farorna Lisa&Lotta

Tur för oss annars hade vi inte kunnat åkt alls.

T A C K D I A N A!!!!!


här kommer några bilder, vi hann inte fota så mycket alls tyvärr

    

På dessa två bilder ovan ser ni G-borg Överman "Benji" med matte Micha. Dom knep sitt första CK och dessutom vinst i öppenklass hanar, GRATTIS!


  

Här ovanför ser ni söta G-borg Dorothea "Esther" med matte Sarah, dom kom trea i sin debut i juniorklass med HP. Snyggt jobbat!


  

och här ser ni vår uppfödargrupp, ensamma var vi tyvärr, men kritiken vi fick var förvånansvärt positiv,,, och HP:et renderade i en liten hundsäng som Lisa & Lotta redan har hunnit kissa ner :-)

från vänster ser ni: Benji, Ebba, Vera och Ulla

dom passade fint ihop måste jag säga, tack till Micha och Agneta som stannade kvar lite extra för gruppen

JO, fotot är taget av Kennel Vingstaff- tack Sarah och Mattias!



Av Maria - 5 mars 2010 19:40

nämligen Garpenborg's Dorothea "Esther" med tillhörande husse och matte kom förbi idag. Utställningen imorgon gör att Esther slaggar på hotell för första gången i natt, spännande värre. Som synes har hon vuxit på sig en hel del sedan sist, och klara tydliga drag av mamma Witas allra bästa sidor ser man allt.

Stort tack Mattias & Sarah för jätte fina blommor och Kristoffer tackar för den coola mössan och "dj anläggningen" som i kombination med hans ryska tröja gör att han ser ut som om han spelade "Tingaling" *skrattar*

Vera & Yoyo tycker att namnhjärtanen är guld, och om dom hade några rymmarplaner så vet jag att deras chanser att lyckas nu är små :-)
Vi ses imorgon!

    

    

  

Av Maria - 3 mars 2010 14:15

idag har Myran haft lektid med sin mormor Vera. Vera beslöt sig för att helt sonika hoppa in i lådan och busa, och efter att jag kollat av med Ärtan (som tyckte det var helt ok, men ville inte vara med själv) så fick hon vara där ett tag. Det hela varvades mellan att Myran fick sina öron tvättade till lite mer rejäl lek. Titt som tätt blev Myran både lite rädd och lite sur och fräste ifrån, men Vera som är både snäll och klok fortsatte busa, fast lade sig ner istället. Då gick det lite bättre och den morrande Myran kände sig modigare :-) Nu sover hon som en stock

  

      

      

Av Maria - 3 mars 2010 12:54

fick jag av min mamma när jag hade namnsdag. En blomma på bordet gör verkligen mycket för mitt mående, att mitt i allt valpbajs, utrivna barn&hund leksaker samt skrivbord med högar bortom räddning - kunna se någonting fint är härligt!

    

Av Maria - 2 mars 2010 21:14

tack matte Ulrika för härliga vinterbilder på din prins! (ja en av dom:-)


  

    

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8 9
10
11 12
13
14
15
16 17 18
19
20 21
22
23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards