garpenblogg

Alla inlägg under september 2011

Av Maria - 8 september 2011 23:45

hipp hipp HURRA!!!!!!!!

bilderna är tagna av matte Carro

   före        efter


ANNONS
Av Maria - 8 september 2011 05:59

vi passade Ulla ett par dagar när Diana for iväg på minisemester med sin mamma- när hon kom tillbaka böt hon ut Ulla mot en hög med presenter :-) Smarrigt tyckte hela familjen!

  Danke! (stavas det så?)

ANNONS
Av Maria - 7 september 2011 16:39

 

Tack Micha för bilden på din sötis Qlura ovan och tack Birgitta för bilden på lika söta Nova!

 

Av Maria - 7 september 2011 15:52

fina Blenda är en tjej som är svår att göra rättvisa via bild, hon ska ses live :-) Men här har jag fått ett par av matte Carro som jag måste säga är himla bra.

Blenda är uppfödd av Katrine Folkesson, men eftersom hennes mamma är Garpenborg's Saga och pappan är våran Rex blir det lätt förväxlingar, ja hennes dopnamn gör ju inte saken bättre :-) Vi tog henne som parningsvalp och hon lever med Carro & Peter. Mao kan vi inte ta åt oss hela äran för henne- hur gärna vi än skulle vilja!

Hursom så planerar vi att para nästa gång hon löper, lite kort info om henne:

HD:B
ED:UA
Öga:UA

MH:genomfört

L2HGA: gen.clear

HC: gen.clear

utställd: 1a

Övrigt: tävlar både lydnad och viltspår

   

Av Maria - 7 september 2011 08:19

Vera, Alfons, Izor, Kaido & Uddmans fine bror:

   

Av Maria - 6 september 2011 08:00

idag fyller vår härliga G kull 1år- ett stort och varmt grattis till

Elsa Majken Josef Totte & Dollar

    

 

G kullen & Tösen var populära hos alla, nedan kel med Kristoffer 

 

 

 

 nedan lek med momor Vera

 

  

 

en glad Alexander bland alla feromoner :-)

 

 

Av Maria - 5 september 2011 21:37

för oss blev denna andra kräftskiva för året en trevlig begivenhet. Det var Matthias mor & far som bjudit in släkten till sin kolonilott. K & A lekte som tokar med sina två kusiner hela kvällen, och jag hade massor av cider med mig- lovely!

jag köpte en burk honung av en förbipasserande kvinna, när jag betalade de begärda 50kr så säger hon "-Det är prima honung detta- vi har våra kupor brevid ordförandes stuga"

efteråt har jag funderat lite över vad hon menade med denna kommentar- är honungen bättre pga detta? Har herr eller fru ordförande i denna kolonistugeförening några extra goda blomster som bina smaskat i sig? Jag fattar inget- men det är ju iof inget ovanligt

        

hundarna fick vara hemma och knapra på dessa delikata skinkpinnar från barky hundshop :-)

Av Maria - 5 september 2011 13:45

Mamma & jag tog med oss Kristoffer & Alexander samt min systers två barn Emil & Wilmer på cirkus häromdagen. Inga förväntningar alls hade jag, eller jo jag hade förväntningar om att det skulle vara rätt trist. Var ju på cirkus som liten och minns inte att jag gillade det och som vuxen har jag varit på cirkusprinsessan nån gång och ogillat det hela rätt mycket.
Därför blev det en stor överraskning att det var så bra som det var! Ett bra tempo hela tiden, duktiga artister med roliga framträdanden och framförallt jobbade dom på oerhört bra. Samma kille som uppträde med hästar & zebror sålde leksaker i pausen osv. Man kunde inte annat än imponeras

Och barnen dom ÄLSKADE det! Kristoffer skrattade så han kiknade - hoppandes upp och ner på stolen med munnen full av popcorn :-) Alexander satt still i flera timmar i mammas knä- det är ett gott betyg. I pausen fick man klappa djuren, Kristoffer pratar ofta om zebrorna och om hur varma dom var att klappa på.

          sockervaddsfingrar :-)               den här sista bilden har Kristoffer tagit- perspektiven blir så roliga när en som är så kort i rocken fotar

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ garpenblogg med Blogkeen
Följ garpenblogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se