garpenblogg

Alla inlägg under november 2010

Av Maria - 16 november 2010 17:14

i valplådan idag- de växer så det knakar- Ulla lika duktig som alltid

  

Av Maria - 15 november 2010 16:13

imorse kilade Diana in och pussade lite på de små Ullabebbarna- det gör hon iof ofta- men idag var kameran framme. Som ni ser har jag dåligt "mattesamvete" och har därför köpt in ett "litet ben" till tikarna. På bilden syns Ulla, och efter henne har Vera & Yoyo knaprat vidare. Nu ska vi snart iväg igen till lokalen och renovera vidare, då känns det skönt att veta att godismagarna i alla fall är fulla   :-)

  

      

Av Maria - 14 november 2010 15:52

det tre små Heffaklumparna fick besök igår. Först var det Carina&Thomas som valde ut vem som ska bli just deras pojke, sedan kom Sophie & Fredrik och kikade på sin lilla Selma.

Men först lite bilder på H-killen som alltså ska bo kvar i sthlm:

      

här ser ni C&T's pojkes lite lätt "rundnätta" bakdel,,,,

  

från vänster: Yoyo, Vera och Ulla- undrandes när vi ska sluta pussa på valparna och komma ut och fika istället

  

Sophie & lilla Selma

  

Av Maria - 14 november 2010 14:51

bilder på Garpenborg's Gudinna "Elsa" som vi fått från husse Linus tackar vi varmt för. Enl. uppgift är det en fotokunnig vän som förevigat Elsa, och det märks- titta så fina:

          

Av Maria - 13 november 2010 19:11

jättemånga fina bilder från er valpköpare- är bara inte i fas riktigt med bloggandet- men här kommer i alla fall bilder från Sarah på hennes fina Esther- tack!

      

Av Maria - 13 november 2010 19:01

Uddman har även han fått ett nytt vintertäcke, inköpt på ust i växjö- tjusigt säger vi och tack till matte Malin för bilden

  

Av Maria - 13 november 2010 15:38

Hanne med familj erbjöd oss att sova båda nätterna hemma hos dom, en middag bestående av rådjurssadel med svampsås stod på menyn (ja både självskjutet och självplockat :-) och vi var inte sena att tacka ja! Vi ångrade oss inte, men vad Fam Winninge tyckte om att få in tre hundar, två vuxna och två skrikiga barn ska jag låta vara osagt,,, STORT TACK Hanne & Jonas!


Här Hanne med sin fina Bacon

 

Bacon & Socks värmer sig

  

Så här fint är det i omgivningarna

      

Babsan

  

Yoyo

  

Uppfödarmötet hade vi turen att få ha i Hannes trim "Svans&Elegans" på Linnégatan i Växjö. Oerhört mycket värt för en liten hundklubb att slippa betala lokalhyra- tack igen Hanne! Klubben (ssbtk) var vänliga att även här bjuda mötesdeltagarna på lunch. Vi var 18pers varav 13kennlar på plats. Stämmningen var tyvärr inte lika god som i stockholm, men ibland behövs det ju även lite kiv för att man ska kunna komma framåt.

  

  

Av Maria - 11 november 2010 12:19

Helgens växjöresa var i första hand för att SSBTKs uppfödarkommitté skulle hålla ett uppfödarmöte på söndagen, denna gången med mig och Hanne som ansvariga för arragemanget. Men när lördagen bjöd på int.utst kunde vi förstås inte motstå att anmäla :-) Här kommer lite bilder från den dagen:


Garpenborg's Ellis "Ara" var på plats med sin härliga familj. Snacka om att han var ögongodis, ja med sitt lugna positiva och vänliga sätt var han även godis för själen- Yoyo hälsar att hon är stolt över sin ende son.

Han fick 1a i kvalité och placerade sig som tvåa av totalt tre juniorekipage

 

  

  

om vi fortsätter med juniorerna så hade vi lånat med oss Babsan, dvs Garpenborg's Elodie av Diana. Lilla Babsan tyckte sämre om denna utställning än sundsvall - vad det nu berodde på- och nu står ringträning på hennes schema   syns iof inte på dessa bilder :-) en 1a i kvalité samt 3dje plats i junior.kk med HP blev resultatet för henne

  


  

U kullens ene röde herre Garpenborg's Uddman var till vår glädje på plats! Han hade två kalaspinglor (matte Malin & kompisen Janna) med sig som såg till att hans dag var till belåtenhet

    

Uddman fick även han 1a i kvalité samt en hedrande 3dje placering i den rätt stora öppenklassen

 

du&jag matte

  

vår lilla familj

 

Alexander hittade en snygg tjej!

    

Jo, inga bilder på hemmatikarna, men Yoyo blev 2a i champ.klass och R bästa tik, världens bästa Vera vann champ.klassen men hamnade 3a bästa tik och cacibet fladdrade sin kos ;-)

här ser ni när Ara möter sin mormors bror

   

Här en bild på vår grupp, från vänster: G-borg's Elodie, G-borg's Yoyo, G-borg's Ellis samt G-borg's Uddman. Stort tack alla för att ni stannade kvar, och till Eva Folkesson för handlerhjälpen

  

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8
9 10 11
12
13 14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards