garpenblogg

Alla inlägg under augusti 2009

Av Maria - 7 augusti 2009 11:02

då lördagens MH på Gnesta Trosa BK blev inställt så kommer inte söta Saffy från Ystad upp till huvudstaden. Något vi förstås har full förståelse för, även om det klart hade varit kul att få se henne med familj på valpträffen på söndag. MEN vi har dessa fina bilder att kika på istället.

Tack matte Karen för dom

Av Maria - 7 augusti 2009 10:37

så här nogsamt blir Kalle inspekterad när han kommer hem efter att ha hälsat på vår D-kull. Sessan undrar med all rätt vad det är för skumma lukter han tar med sig hem :-)

tack matte Linda för bilderna!

Av Maria - 6 augusti 2009 14:39

kan inte Vera svära sig fri ifrån!

Lika som bär är hon och sonen G-borg's Äventyrlige Zion

Av Maria - 6 augusti 2009 14:02

var här och hälsade på igår i sällskap med sin gulliga matte Sofia. Conrad for runt som en raket och förärade oss alla med en massa pussar. (inte ett endaste litet nafs, helt otroligt) Mango fick agera lekfarbror efter att Yoyo "diskret" visat att hon minsann inte var på humör och mormor Vera mest tuggade på märben :-)

Jättekul att du kom förbi Sofia, hoppas vi ses snart igen!

Av Maria - 5 augusti 2009 22:25

min födelsedagspresent från moster och mormor bestod av fjärilsbuskar, den ena planterades idag,,, och som ni ser fungerar dom! För det mesta sitter det ett par eller fler och förgyller tillvaron för oss betraktare,,,precis som,,,, jojust det! Mangooooo :-)

Av Maria - 5 augusti 2009 19:00

är förstås Mango, känns som att oavsett vem jag pratar med så kommer jag in på honom :-) men det är så roligt att ha en gammal hund hemma, så många bitar man inte tänker på som man blir påmind om, som att använda mer kroppsspråk än annars, eller att inte glömma att väcka honom när det händer saker som han kan vilja vara med på osv osv

På bilden ser ni en sovande Mango (ja han sover en hel del med delvis öppna ögon) och en retsticke Matthias som ville se hur lång tid det skulle ta för Mango att vakna av baconchips lukten :-)

Det tog en stund, det var först när Veras frustrerande frustande nådde höga höjder som han kvicknade till - men då snappade han i sig chipset likt en krokidil!

Av Maria - 4 augusti 2009 22:03

Mango och hans bruttor :-)

Hum, ja bortsett från mig & Tina då förstås... även om jag tror att Tina instämmer i att han är ganska charmig den gode Mango :-)

Resan till Svenstavik gick via Iggesund och trevlig övernattning med middag hos Tove- STORT tack Tove!

Två trevliga dagar, som förstås hade gjort sig bättre i blå/gult eller vitt sken *ler* men ändock bra dagar. Det var vackert i Svenstavik och det känns som ett ställe man mer än gärna återkommer till.

SÅ: se upp nästa år för då lär vi dyka upp igen!


(ps Mango bröstade upp sig vackert inför varje hundmöte, glatt viftandes på svansen, man riktigt såg hur han satte läsglasögonen på nästippen och tänkte nåt i stil med "håhåjaja vilken snygg liten sak", alla fick samma bemötande från vår mkt artige veteran, stora varghundshanar som små taxfröknar. Säga vad man vill men han diskriminerar ingen den gode Mango :-)  ds)


Av Maria - 4 augusti 2009 11:57

och tyckte hon var en söt liten tjej, fattas bara annat :-)

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards